tweedehands auto kopen

TWEEDEHANDSAUTO.NET

De beste hulp voor mensen met weinig autokennis die niet opgelicht willen worden!

Auto importeren in 3 dagen!

Auto importeren in 3 dagen!

Het importeren van een auto is makkelijker dan je denkt. Bovendien levert het ook nog eens voordelen op. Zo ben je vaak goedkoper uit en kun je bepaalde auto’s in het buitenland vinden die je niet in Nederland kunt vinden. Heb je een mooie auto gezien en wil je deze naar Nederland importeren? Volg dan de onderstaande stappen en je komt erachter dat het importeren van een auto helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn als je denkt.

1.Een auto vinden

Allereerst moet je natuurlijk een auto op het oog hebben. Het vinden van een auto hoeft niet moeilijk te zijn. Op het internet is het eenvoudig om een auto te vinden. Er zijn voldoende autowebsites waar je een kijkje kunt nemen. Over het algemeen is het eenvoudig om een auto uit Duitsland te kopen. Duitsland is dichtbij, heeft een groot aanbod van auto’s en daarnaast biedt het auto’s aan die luxer zijn dan in Nederland. Dit komt omdat Duitse auto’s goedkoper zijn waardoor de Duitsers luxere uitvoeringen kopen.

2. Een bureau vinden

Vervolgens is het slim om voor een bureau te kiezen die al het papierwerk voor je uit handen kan nemen. Het importeren van een auto is eenvoudig wanneer je voor een bureau zoals easyimport kiest. Zij weten precies welke documenten er nodig zijn om de import te realiseren. Ook kunnen ze je meer vertellen over de heffingen. Je moet namelijk een heffing betalen aan de Nederlandse overheid. De hoogte van de heffing hangt van verschillende factoren af zoals het bouwjaar van de auto, de uitstoot, de uitvoering en hoeveel geld je ervoor betaalt. Kies voor een betrouwbaar bureau zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

3. De auto ophalen uit het buitenland

Tot slot zal je de auto uit het buitenland moeten ophalen. Wanneer je een auto uit Duitsland importeert is dit vrij eenvoudig. In dit geval is het handig om samen met een vriend of familielid die kant op te rijden en dan samen terug te rijden. Houd er wel rekening mee dat je het nummerbord zo snel mogelijk moet omzetten wanneer je in Nederland aankomt en bovendien zal je zo snel mogelijk een verzekering moeten afsluiten. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of uit te besteden aan het bureau.

Meer weten over de kosten voor het importeren van een auto? Neem dan eens een kijkje op kosten auto importeren berekenen.