tweedehands auto kopen

TWEEDEHANDSAUTO.NET

De beste hulp voor mensen met weinig autokennis die niet opgelicht willen worden!

De Zuid-Europese zon opzoeken met een huurauto

De Zuid-Europese zon opzoeken met een huurauto

Veel Nederlanders kiezen tijdens het zomerreces voor een autovakantie naar landen als Frankrijk, Spanje, Italië en het Alpengebied. En dat is best logisch. Reizen met de auto is immers goedkoper en praktischer dan een vliegreis. Ter plaatse kan je je relatief eenvoudig van A naar B verplaatsen en je kunt meer bagage meenemen.

Een Volkswagen Golf uit 1996

Je bent het eens met deze benefits. Echter heb je een probleem. Je rijdt namelijk in een Volkswagen Golf uit 1996 met bijna 300.000 km op de teller. Woon-werk verkeer is goed te doen met deze auto. Echter gelden er andere wetten voor rit naar de Franse Zuidkust. Een veel voorkomend probleem met wagens uit de vorige eeuw is een lekkend koelvloeistof reservoir. Bij warm weer kan dat verschillende issues opleveren zoals een oververhitte motor. Kortom, je bent opzoek naar oplossingen voor dit probleem. Het liefst rijd je in een auto met de minste risico’s voor dergelijke problemen. Je wilt immers niet met de Franse wegenwacht in conclaaf. Dan is het aan te raden om een auto te huren. Je rijdt in een goed onderhouden wagen die ook nog eens het aanzien waard is.

De voordelen van een huurauto

Je kan kiezen voor verschillende opties. Zo is er keuze voor verschillende transmissies. Een auto huren met een automatische transmissie biedt voordelen in de file. Daarnaast heeft bijna iedere auto airco. En dat is nodig ook. In het Middellandse Zeegebied kan het zomaar meer dan 35 graden worden. Heb je toch onverhoopt pech onderweg? Er is gratis 24/7 pechhulp in Europa. Dat is dus ook gecovered. Over ‘gecovered’ gesproken. Een auto huren heeft ook als benefit dat je goed verzekerd bent. Een WA -en inzittenden verzekering is onderdeel van het pakket.

Het beste type auto voor jouw vakantie

Ga je met z’n tweeën op vakantie dan wordt geadviseerd een Toyota Aygo te huren. Deze auto biedt comfort en biedt voldoende ruimte voor bagage. Ben je van plan om heel het gezin mee te nemen? Dan is de Volvo station wellicht wat voor jou. Voor reisgroepen is een busje huren het advies. Voor een autovakantie is het dus niet nodig om je occasionwagen op te lappen. Huur een auto en je kan met een gerust hart op pad!