tweedehands auto kopen

TWEEDEHANDSAUTO.NET

De beste hulp voor mensen met weinig autokennis die niet opgelicht willen worden!

Een auto online kopen?

Een auto online kopen?

Vandaag de dag bestelt iedereen wel eens een broek online, helemaal niets bijzonder aan. Maar wist je dat je anno 2018 ook eenvoudig je auto online bestelt en deze ook nog eens thuis kunt laten bezorgen. Op het platform Auto.nl worden zowel nieuwe auto’s als occasions te koop aangeboden. Auto.nl is onderdeel van de welbekende Louwman Group en heeft een schat aan kennis en ervaring op het gebied van automotive. Daarnaast hebben ze 138 servicepunten verspreid door heel Nederland waar je terecht kunt voor uitgebreid onderhoud, service en garanties. Wellicht dat je het online kopen van een auto nog wat onwennig vindt, maar daarom bieden ze vele voordelen en garanties aan zodat je veilig en vertrouwd jouw nieuwe voertuig aanschaft. Het doel van Auto.nl is dan ook om de automarkt transparanter, makkelijker en toegankelijker te maken. Door vaste prijzen te hanteren kom je niet voor verassingen te staan. Bovendien is private lease ook mogelijk en kun je ervoor kiezen om vooraf te betalen of bij aflevering. Zo wordt de online aanschaf van je bolide een stuk eenvoudiger.

Waarop wordt gecontroleerd tijdens de APK

Op Auto.nl vind je een breed aanbod occasions van onder andere Mercedes-Benz, Audi, BMW, Volvo, Lexus en vele andere topmerken. Het online platform wil alleen maar topkwaliteit leveren en daarom controleren zij de tweedehandsauto’s uitvoerig op 31 verschillende punten. Van motor tot remmen, niets wordt overgeslagen. Onderdelen met enige vorm van slijtage worden direct vervangen. Hierdoor durft Auto.nl te garanderen dat je minimaal 15.000 kilometer onderhoudsvrij kunt rijden in jouw occasion. Ook worden eventuele vieze geuren in de auto en vlekken in de bekleding verwijderd. Zo kun je dus in een schone en betrouwbare bak de weg op!

Bij Auto.nl weet je wat je koopt

Omdat Auto.nl geen showroom heeft, wordt er gebruikt van data en 360 graden fotografie om je een goed beeld te geven van de modellen. Bij de tweedehandsauto’s worden eventuele krasjes en of deukjes duidelijk weergegeven, zodat je een eerlijke indruk van de auto krijgt. Bovendien kun je online een virtuele proefrit maken. Maar ook voor de aanschaf van je nieuwe auto kun je bij Auto.nl terecht. Zo kun je makkelijk verschillende auto’s online met elkaar vergelijken qua model, prijs, kilometerstand, bouwjaar en carrosserie. :

De voordelen bij online auto kopen

Bij het online verkopen van auto’s is er geen sprake van de tussenkomst van een dealer, hierdoor kunnen de modellen worden aangeboden onder unieke voorwaarden. Op nieuwe auto’s wordt minimaal 2 jaar garantie gegeven en krijg je een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer. Als je een occasion aanschaft krijg je daar 1 jaar gratis pechhulp voor onderweg bij, een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer, 5 Apk-keuringen en 1 jaar BOVAG garantie. Bovendien wordt de auto binnen vijf dagen kosteloos bij je thuis bezorgd op een dag die jou het beste uitkomt. Bij levering kun je eerst een proefrit maken waarna de auto ter plekke op jouw naam gezet kan worden. Na aanschaf heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Mocht de auto niet bevallen kun je deze weer inleveren en krijg je je geld terug. Zoveel voordelen vind je werkelijk nergens anders!